Shared Hosting
Fillon nga:
3.00 /muaj
Gjithe Pakot
 • Hapsire SSD
  10GB SSD
 • Bandwith
  Pa Limit
 • Email Llogari
  10
 • Domaine
  1
 • WHM cPanel
  Falas
 • Softaculous Installer
  Falas
Stream
Radio Streaming
Fillon nga
5.00 /muaj
Gjithe Pakot
 • Hapsire SSD
  10GB SSD
 • Bandwith
  Pa Limit
 • Degjues
  Pa Limit
 • Domaine
  1
 • Auto DJ
  Falas
 • Radio Panel
  Falas
Reseller Hosting
Starting at:
14.00 /muaj
Gjithe Pakot
 • Hapsire SSD
  10GB SSD
 • Bandwith
  Pa Limit
 • Domaine
  Pa Limit
 • CPU
  35%
 • WHM cPanel
  Falas
 • Linux - Cpanel
  Falas

Pse Të Na Zgjidhni Ne Për Hostim?

Arsyeja kryesore është mbështetja, ekipi ynë i kujdesit për klientët është ndër skuadrat e mbështetjes me vlerësim më të lartë në internet, të shpejtë, shumë të aftë dhe të dobishëm.

Softaculous
Performanca Ekstreme

Platforma jonë pritëse është ndërtuar në serverë të fuqishëm cloud duke përdorur CPU-të e fundit Intel, rrjetin ultra të shpejtë dhe ruajtjen e SSD.

Performanca Ekstreme

Platforma jonë pritëse është ndërtuar në serverë të fuqishëm cloud duke përdorur CPU-të e fundit Intel, rrjetin ultra të shpejtë dhe ruajtjen e SSD.

Free
Performanca Ekstreme

Platforma jonë pritëse është ndërtuar në serverë të fuqishëm cloud duke përdorur CPU-të e fundit Intel, rrjetin ultra të shpejtë dhe ruajtjen e SSD.

Free
Performanca Ekstreme

Platforma jonë pritëse është ndërtuar në serverë të fuqishëm cloud duke përdorur CPU-të e fundit Intel, rrjetin ultra të shpejtë dhe ruajtjen e SSD.

Free
Performanca Ekstreme

Platforma jonë pritëse është ndërtuar në serverë të fuqishëm cloud duke përdorur CPU-të e fundit Intel, rrjetin ultra të shpejtë dhe ruajtjen e SSD.

Free
Performanca Ekstreme

Platforma jonë pritëse është ndërtuar në serverë të fuqishëm cloud duke përdorur CPU-të e fundit Intel, rrjetin ultra të shpejtë dhe ruajtjen e SSD.

Backup 24/7

Keni nevoj për backup, ne ju mundesojmë backup kurdo që kërkoni gjithashtu në panel kemi krijuar backup instant që do të mund ta kryen edhe vetë.

backups

monitoring 24/7/365

24/7 Përkrahje nga ekspertët tonë

24/7 Përkrahje nga ekspertët tonë, Ju do të merrni ndihmë në çdo kohë.

LOKACIONET E KLIENTEVE TANE

Klientet qe besojne, dhe zgjedhin, produktet tona dhe zgjedhin DivinoHOST

Load Balancing
Case Study
Oferte e Re

Dizajne Websitesh

Shiko Listen e Cmimeve

Platforma Chati

Shiko Cmimet