Shared Hosting
features Features
Falas per Islam
Falas pergjithmone
€ 0.00
Porosit
 • Hapsire SSD
  Pa Limit
 • Bandwith
  Pa Limit
 • EMAIL
  Pa Limit
 • Domaine
  Pa Limit
 • Database
  Pa Limit
 • FTP
  Pa Limit
 • WHM cPanel
  Falas
 • Softaculous Installer
  Falas
Shared NVMe 1
Fillon Nga
€3.00 Muaj
Porosit
 • Hapsire SSD
  10GB
 • Bandwith
  Pa Limit
 • EMAIL
  10
 • Domaine
  1
 • Database
  1
 • FTP
  1
 • WHM cPanel
  Falas
 • Softaculous Installer
  Falas
Shared NVMe 2
Fillon Nga
€6.00 Muaj
Porosit
 • Hapsire SSD
  30GB
 • Bandwith
  Pa Limit
 • EMAIL
  Pa Limit
 • Domaine
  2
 • Database
  3
 • FTP
  3
 • WHM cPanel
  Falas
 • Softaculous Installer
  Falas
Shared NVMe 3
Fillon Nga
€14.00 Muaj
Porosit
 • Hapsire SSD
  60GB
 • Bandwith
  Pa Limit
 • EMAIL
  Pa Limit
 • Domaine
  7
 • Database
  10
 • FTP
  10
 • WHM cPanel
  Falas
 • Softaculous Installer
  Falas
Shared NVMe 4
Fillon Nga
€19.00 Muaj
Porosit
 • Hapsire SSD
  80GB
 • Bandwith
  Pa Limit
 • EMAIL
  Pa Limit
 • Domaine
  30
 • Database
  Pa Limit
 • FTP
  Pa Limit
 • WHM cPanel
  Falas
 • Softaculous Installer
  Falas
Shared NVMe 5
Fillon Nga
€29.00 Muaj
Porosit
 • Hapsire SSD
  100GB
 • Bandwith
  Pa Limit
 • EMAIL
  Pa Limit
 • Domaine
  Pa Limit
 • Database
  Pa Limit
 • FTP
  Pa Limit
 • WHM cPanel
  Falas
 • Softaculous Installer
  Falas

Backup 24/7

Keni nevoj per backup, ne ju mundesojme backup kurdo qe kerkoni gjithashtu ne panel kemi krijuar backup instant qe do te mund ta kryen edhe vete.

backups

monitoring 24/7/365

24/7 Perkrahje nga ekspertet tone

24/7 Perkrahje nga ekspertet tone, Ju do te merrni ndihme ne cdo kohe.

Pse TĂ« Na Zgjidhni Ne PĂ«r Hostim?

Arsyeja kryesore është mbështetja, ekipi ynë i kujdesit për klientët është ndër skuadrat e mbështetjes me vlerësim më të lartë në internet, të shpejtë, shumë të aftë dhe të dobishëm.

Softaculous
Performanca Ekstreme

Platforma jonë pritëse është ndërtuar në serverë të fuqishëm cloud duke përdorur CPU-të e fundit Intel, rrjetin ultra të shpejtë dhe ruajtjen e SSD.

Performanca Ekstreme

Platforma jonë pritëse është ndërtuar në serverë të fuqishëm cloud duke përdorur CPU-të e fundit Intel, rrjetin ultra të shpejtë dhe ruajtjen e SSD.

Free
Performanca Ekstreme

Platforma jonë pritëse është ndërtuar në serverë të fuqishëm cloud duke përdorur CPU-të e fundit Intel, rrjetin ultra të shpejtë dhe ruajtjen e SSD.

Free
Performanca Ekstreme

Platforma jonë pritëse është ndërtuar në serverë të fuqishëm cloud duke përdorur CPU-të e fundit Intel, rrjetin ultra të shpejtë dhe ruajtjen e SSD.

Free
Performanca Ekstreme

Platforma jonë pritëse është ndërtuar në serverë të fuqishëm cloud duke përdorur CPU-të e fundit Intel, rrjetin ultra të shpejtë dhe ruajtjen e SSD.

Free
Performanca Ekstreme

Platforma jonë pritëse është ndërtuar në serverë të fuqishëm cloud duke përdorur CPU-të e fundit Intel, rrjetin ultra të shpejtë dhe ruajtjen e SSD.